Euroinvestor fingerprint cards

Fingerprint Cards AB ser. B – Aktier

Aktier

Fingerprint Cards AB is a Sweden-based company that is principally engaged in offering a broad range of biometric solutions. The company’s products include …

Aktier – Kurser, grafer og nøgletal

Fingerprint Cards tordner op – det er der sket – Euroinvestor

Fingerprint Cards tordner op – det er der sket | www.euroinvestor.dk Nyheder – www.euroinvestor.dk

17. feb. 2021 — Svenske Fingerprint Cards stiger kraftigt. Aktien er onsdag steget med 38 pct. efter Fingerprint Card-aktien forleden dykkede kraftigt.

Svenske Fingerprint Cards stiger kraftigt.

D

Fingerprint Cards AB ser. B. , D. , Nasdaq OMX Stockholm. Å5.184H5.242L4.930L5.1565.156+0.104 (+2.06%). Volume (20). 3.448Mn/a. D. D. Sammenlign.

Analytiker om Fingerprint Card: Det ser ikke ud til at blive en …

Analytiker om Fingerprint Card: Det ser ikke ud til at blive en spændende dag | www.euroinvestor.dk Nyheder – www.euroinvestor.dk

15. nov. 2019 — Regnskabet fra det svenske biometriselskab Fingerprint Card er som forventet, lyder vurderingen fra aktieanalytiker Lars Persson fra …

 

D

FINGERPRINT CARDS SK-,04. , D. , Boerse Frankfurt. Å0.2895H0.2895L0.2895L0.28950.2895+0.0010 (+0.35%). D. D. Sammenlign. Indikatorer.

NEXT Biometrics Group ASA – Aktier

Aktier

The company’s products include smart card solutions, fingerprint sensor modules, fingerprint readers, Aadhar products, Software DevKits, and Hardware DevKits.

Aktier – Kurser, grafer og nøgletal

Teknisk Set: Aktier med interessante tekniske formationer

Teknisk Set: Aktier med interessante tekniske formationer | www.euroinvestor.dk Finanskommentar – www.euroinvestor.dk

21. sep. 2020 — Fingerprint Cards tester nu kurs 22 for tredje gang siden februar 2019. Der har været købssignal i aktien siden begyndelsen af august, …

I sidste uge var de amerikanske aktiemarkeder lidt mere afventende, og man så blandt andet de store amerikanske indeks tage sig en pause i den stigende tendens, mens de europæiske og fjernøstlige indeks har klaret sig bedre. Det bliver interessant at følge denne uge og se, om tendensen kan holde. I denne uge ser jeg på aktier, som har interessante tekniske formationer.

Teknisk Set med Lars Persson: Selskaber med salgssignaler

Teknisk Set med Lars Persson: Selskaber med salgssignaler | www.euroinvestor.dk Finanskommentar – www.euroinvestor.dk

13. jun. 2022 — Aktien i Fingerprint Cards, har etableret et salgssignal i Bollingerkanalen på dagsniveauet og de glidende gennemsnit på 8 og 24 dage etablerede …

Inflationen fortsætter den stigende tendens, hvilket er med til at sende aktiekurserne ned ikke kun i Danmark men internationalt.I min tidligere Teknisk Set har der ofte været fokus på selskaber med nye købssignaler eller selskaber der er tæt på. I denne Teknisk Set vil jeg se på aktier, der har været i salg. Fingerprint Cards har været i salg i 53 uger og Schibsted der har været i salg i 28 uger, mens det nye købssignal er H&M.

Fingerprint.se – Aktieinfo

Fingerprint.se

Hvor har dui læst om det? Uanset Fingerprint Cards skal det nok blive et godt nyt år. … På www.euroinvestor.dk er det den mest diskuterede aktie.

FINGERPRINT CARDS | Se chathistorik – ProInvestor

FINGERPRINT CARDS ; 14/1 13:00 af Pensionisten. Det er mig ubegribeligt, at der har kunnet tilbagekøBe det enorme antal aktier, til vedvarende faldende kurser.

Se chathistorikken for vores FINGERPRINT CARDS chat lige her på ProInvestor

Keywords: euroinvestor fingerprint cards, fingerprint nyheder, euroinvestor fingerprint